Wednesday, June 17, 2009

Menuju Puncak!

askum kamu kamu~ :D

so smlm saye, jim, angah n zar gi check out the UiTM Puncak Alam punye campus~
yeah coz jim @ nazmi will be doin his dgree there later on in july, so die nk tgk la where it is, how long is the journey n stuff..







kat puncak alam tu ade 2 je fakulti yg ktorg nmpk....
FSK n FF...
die ade FSK 2,3,4 & FSK 1,5....
pelik skit la np die ssh cmtu but lantak la kn...haha
den die ade FF1 and bp tah xigt hehe...
xde pon fac for jim nye course tu...


so ktorg pon round2 la tgk ape lg ade....
ade 2 klj, rafflesia n angsana...
and kolam2 and 2 -3 roundabouts~
uitm s.alm ade 1 je kat dlm uitm den 1 lg kat sec 2 yg bz tuh...
die ade more k! hahaha
pastu die ade byk kolam i tink...
coz ktorg tjmpe 2 kolam yg bernombor...
the 1st one ktorg nmpk KOLAM KERING 4.
hahahahaha....
"weh ko ktne tu?"
"kat kolam kering 4"

pastu lagi 1 KOLAM BASAH 7.
"weh aku tunggu korg kat kolam basah 7 k."

myb nnt muncul la shortform KK4 n KB7 ke kn...
huhuhu
so, ade no.4 n 7. mesti la ade 123456 nye kn?
die menang kolam la kot...
agagagga

owh i like the parking spaces coz dlm building...ala2 mcm kat tesco punye tu so xde la kete bjemur tgh pns n ujan kn...best la...hee

jln die kat dlm tu byk kona2....
i guess for future purposes kot...
nk built sumtin kat each selok belok tu ke kn...

ok lah here are some pics i from the visit~



facs








keris taming sari nk cucuk makhluk2 unwanted? huhu




makhluk2 itu kemudiaannye di simpan di dlm bekas labu nih...huhuhu...
yela, cube pk, ape motif nye nk letak labu2 ni kat roundabt tuh...
xde bnde laen ke nk letak...da la ade byk...




kolej rafflesia & angsana



inilah die kolam yg saye mksd kn td...
faculty jim~! ;p



dah kering pon nk measure lg ke bp dlm? huhu





can u see the tangga from klj to fac?
huhuhu kurus la sape dok kolej tu nnt...



6 comments:

  1. ahaha~~
    nanti kita picnic ngn jim kat kolam kering 4 okay??
    =P

    ReplyDelete
  2. okes!
    kt bwk lunch utk die since tmpt terbaikkkkkkkkkkk die kat situ is PETRONAS!
    melaka at least ade kay ep see...hohoho

    n ade org jual nangka tepi jln..
    nangka for lunch anyone?

    ReplyDelete
  3. nangka for lunch??
    oh tideeekkkkkk!!

    ReplyDelete
  4. weh taming sari n labu tu sgttt lawakkkk!!

    hahahaha

    ReplyDelete
  5. mazz, i cancel la on nangka for lunch...
    nangka buang angin...
    pcik tu w/out nangka pon bom angin die da cukop powerrrr...

    oh tidekkkkkkkkkkkk~!

    fkta, btol kn taming sari n labu tu? logik kn?
    keris2 ni kn bhye skit...
    traditional, kne jge elok2 n all...
    labu tu kalo ade gak org xtau np g tgk cte jgn pndg blkg tu la...
    agagagaggagagag

    ReplyDelete
  6. haha,taming sari ngan labu

    ReplyDelete